Termeni și condiții

Identificarea comerciantului online

Site-ul EPUBLISHERS.EU, denumit in continuare “EPUBLISHERS.EU”, este deținut si administrat de societatea WWW.EPUBLISHERS.INFO S.R.L., având următoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare 27421923, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/9096/2010, cu sediul in Strada Vasile Lascăr nr. 5-7, Etaj 6, Camera 612, Sector 2, București, România. Tel.:  0213109420; E-mail: info@epublishers.info sau office@epublishers.info. 

Navigarea pe site-ul EPUBLISHERS.EU urmată de Comanda echivalează cu citirea, înțelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de către orice Client.

EPUBLISHERS.EU Își rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

In caz de divergenta sau neintelegeri intre EPUBLISHERS.EU si Client, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul ,Comenzii

1. Definiții

Utilizator  – orice persoana care viziteaza site-ul EPUBLISHERS.EU.

Client – persoana fizica / persoana juridica ce efectueaza o Comanda.

Produse si Servicii – orice produs sau serviciu menționat in Comanda, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Clientului.

Comanda – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si Servicii si sa faca plata acestora.

Vânzător – societatea WWW.EPUBLISHERS.INFO S.R.L., avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 27421923, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/9096/2010, cu sediul in Strada Vasile Lascăr nr. 5-7, Etaj 6, Camera 612, Sector 2, București, România.

Contract – o Comanda confirmata de către Vânzător, prin care Vânzătorul este de acord sa vândă si să livreze Produsele si Serviciile iar Clientul este de acord sa achiziționeze, sa primească si să facă plata acestor Produse si Servicii.

Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

2. Drepturile de proprietate Intelectuala

Continutul site-ului EPUBLISHERS.EU: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, este integral proprietatea WWW.EPUBLISHERS.INFO S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul WWW.EPUBLISHERS.INFO S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. EPUBLISHERS.EU si logo-ul EPUBLISHERS.EU sunt marci inregistrate ale WWW.EPUBLISHERS.INFO S.R.L.

WWW.EPUBLISHERS.INFO S.R.L. poate oferi Utilizatorului/Clientului, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o forma descrisa, un anumit continut al site-ului. Acest acord se aplica strict pentru continutul/continuturile definite, pe o perioada stabilita in acord si doar pentru persoana/persoanele carora li s-a permis utilizarea acestor continuturi, fara a putea utiliza alte continuturi ale site-ului EPUBLISHERS.EU.

Utilizarea pe EPUBLISHERS.EU a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva. EPUBLISHERS.EU nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea continutului site-ului.

3. Exonerarea de raspundere

WWW.EPUBLISHERS.INFO S.R.L. nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la EPUBLISHERS.EU sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, EPUBLISHERS.EU fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.

Informatiile incluse pe EPUBLISHERS.EU au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului la adresa office@epublishers.info, pentru a putea fi luate masurile legale necesare.

Parerile exprimate in cuprinsul materialelor care sunt publicate in sectiunile blog literar, comunitate culturala si recenzii sunt asumate in intregime de autorii respectivelor materiale si nu implica responsabilitea solidara a EPUBLISHERS.EU.

EPUBLISHERS.EU isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire).

EPUBLISHERS.EU, in calitate de organizator al campaniilor promotionale, nu isi asuma raspunderea pentru pierderile sau deteriorarile voucherului campaniei, nu este responsabila pentru voucherele falsificate sau deteriorate si isi rezerva dreptul de a anula voucherul utilizat la achizitie ori de a scadea valoarea acestuia din valoarea de rambursat, in cazul returnarii conform legii, a unui produs participant in campania respectiva.

Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar EPUBLISHERS.EU nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

4. Limita accesului la site

Utilizatorii site-ului EPUBLISHERS.EU pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu EPUBLISHERS.EU, nu sunt e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate. EPUBLISHERS.EU nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.

In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente care implica texte, replici, recenzii etc, formulate de Utilizatori, se considera ca respectivul Utilizator garanteaza originalitatea lor si acorda EPUBLISHERS.EU si afiliatilor/asociatilor sai dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloace. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau il transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii niciunei terte entitati fizice sau juridice..

5. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele si prenumele, telefon/fax, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail.

Atunci cand un Utilizator isi creeaza un cont pe EPUBLISHERS.EU, va primi comunicari comerciale din partea EPUBLISHERS.EU doar in masura in care si-a dat consimtamantul expres, selectand optiunea corespunzatoare.

Datele colectate cu privire la newslettere si alerte sunt confidentiale. EPUBLISHERS.EU va putea selecta Utilizatorii carora le va trimite newslettere si alerte. 

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, EPUBLISHERS.EU are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe EPUBLISHERS.EU, informarea Clientilor privind evolutia si starea Comenzilor.

Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a EPUBLISHERS.EU si cu utilizarea si prelucrarea de catre EPUBLISHERS.EU, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare.

Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre sediul WWW.EPUBLISHERS.INFO S.R.L.

Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor.

In cazul in care Clientul isi modifica prin utilizarea formularelor de pe site datele personale livrate deja catre EPUBLISHERS.EU si exista Comenzi in derulare, Comenzile isi pastreaza datele de la momentul plasarii Comenzii iar livrarea produselor se va face luandu-se in considerare datele nou modificate.

EPUBLISHERS.EU nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate tine raspunzator pe EPUBLISHERS.EU pentru niciun fel de prejudiciu. 

Not keeping data: Datele cardului de plata al Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre EPUBLISHERS.EU, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei entitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

3D Secure: 3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzarilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).

6. Înregistrarea ca Utilizator

Pentru crearea unui cont pe site-ul EPUBLISHERS.EU, Utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida. EPUBLISHERS.EU poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care constata ca a utilizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale.

7. Prețul

Pretul final platit de Client este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente.

Toate preturile aferente produselor si serviciilor comercializate prin intermediul site-ului EPUBLISHERS.EU sunt exprimate in Lei

8. Comanda

Prin finalizarea Comenzii Clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar ar putea suporta consecintele acestor erori (Comanda intarziata, transmisa gresit etc).

EPUBLISHERS.EU nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare. In acest context, toate taxele de transport efectuat in vederea reexpedierii Comenzii vor cadea in sarcina Clientului.

EPUBLISHERS.EU poate refuza o Comanda in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca o parte sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:

esuarea / invalidarea tranzactiei online;

neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului / a tranzactiei;

date incomplete sau incorecte ale Clientului;

activitatea Clientului poate produce daune site-ului EPUBLISHERS.EU /partenerilor;

livrari consecutiv esuate;

alte motive obiective: in cazul in care Clientul nu garanteaza ca modul de plata este valid si ca nu este obtinut printr-o metoda frauduloasa sau exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.

Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, EPUBLISHERS.EU nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea in completarea de catre Client a formularelor din site pentru finalizarea Comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor furnizate in cadrul formularelor disponibile pe acest site.

In anumite situatii si pentru motive justificate, EPUBLISHERS.EU isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. In aceste situatii EPUBLISHERS.EU va anunta Clientul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

Contractul se considera incheiat intre Client si EPUBLISHERS.EU in momentul primirii de catre Client de la EPUBLISHERS.EU, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Client nu poate fi livrat de catre EPUBLISHERS.EU, ne obligam sa informam Clientul asupra acestui fapt si sa returnam in contul Clientului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 14 zile de la data la care EPUBLISHERS.EU a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Clientul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

9. Facturare – plăți

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Plata se poate face online (card bancar) sau ramburs.

10. Livrarea

Livrarea se va face prin Curier. Intre inregistrarea Comenzii si preluarea acesteia de catre Curier exista un interval de 12-24 ore. Orice intarziere suplimentara va fi comunicata Clientului si se va agrea cu acesta un nou termen de livrare.

11. Campaniile promoționale

Codurile promotionale oferite de EPUBLISHERS.EU prin orice promotii sunt valabile exclusiv pentru sectiunea mentionata in e-mailul de transmitere a codului, cu exceptia cazului in care este specificat altfel. De mentionat este faptul ca unele produse sunt incadrate in categoria „Exceptii”, produse asupra carora nu se pot aplica coduri promotionale, ci se achizitioneaza la pretul afisat pe site. Codurile promotionale pot fi folosite exclusiv in momentul plasarii Comenzii, acestea nu pot fi folosite pentru a reduce valoarea Comenzii dupa ce aceasta a fost plasata.

12. Politica de retur. Dreptul de retragere

EPUBLISHERS.EU oferă retur gratuit pentru clienții care notifica intenția lor in termen de maxim 30 de zile calendaristice de la primirea coletului. 

Comenzile cu livrare pe teritoriul Romaniei sunt eligibile pentru retur gratuit. In urma solicitarii primite de la client, EPUBLISHERS.EU va trimite curierul la adresa indicata de client pentru a ridica coletul de retur. 

In cazul comenzilor cu livrare internationala, costurile de retur cad in sarcina clientului. Produsele se pot returna prin orice firma de curierat care asigura livrarea coletului de retur la depozitul Comerciantului. Adresa la care se trimit coletele de retur este: WWW.EPUBLISHERS.INFO S.R.L., Strada Vasile Lascăr nr. 5-7, Etaj 6, Camera 612, Sector 2 București

In caz de retragere din contract, clientul este obligat sa restituie produsele achizitionate in termen de maximum 30 zile de la data retragerii din contract.

Clientul se obligat sa notifice EPUBLISHERS.EU intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin e-mail la office@epublishers.info sau prin telefon la numarul 0213109420 in termen de maxim 30 de zile calendaristice de la primirea produselor. In caz contrar, EPUBLISHERS.EU poate refuza coletul.

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Clientului, impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire. Cartile nu trebuie sa aiba colturile indoite, cotorul deteriorat, pete pe coperta sau pe pagini. 

In cazul in care o comanda la care s-a oferit produs cadou este returnata integral, clientul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorata si nedesigilata. Conditiile campaniilor promotionale se pot citi la punctul 11. Campaniile Promotionale

Pentru retururi integrale de comenzi, Clientul primeste banii aferenti produselor returnate in interval de 14 de zile calendaristice de la data la care EPUBLISHERS.EU este informat de catre client cu privire la decizia acestuia de a returna produsele.

In conformitate cu Ordonanta de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, Clientul are urmaroarele drepturi si obligatii referitoare la retragerea din contractul incheiat la distanta:

Clientul are dreptul  ca, inainte de expirarea perioadei de retragere,  sa se retraga din contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de Client.

Clientul se obliga sa returneze doar acele produse care sunt in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

EPUBLISHERS.EU va rambursa Clientului contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii facute de catre Client catre EPUBLISHERS.EU in ceea ce priveste decizia de retragere din contract.

EPUBLISHERS.EU va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat.