A fost oare sau n-a fost

By Arina Avram

O lectură agreabilă și instructivă. Un roman scris într-un stil alert, cu răsturnări de situație – așa cum se întâmplă și în viață. Personaje veridice, destine care se intersectează în momente dramatice, lupta pentru fericirea personală, căutarea – plină de zbatere, dar și de speranță, a sufletului geamăn – toate acestea le vom întâlni în paginile romanului „A fost oare sau n-a fost”.
Price:  
€14.99

Pentru iubitorii de literatură

A apărut romanul „A fost oare sau n-a fost” de Arina Avram.

O lectură agreabilă și instructivă. Un roman scris într-un stil alert, cu răsturnări de situație – așa cum se întâmplă și în viață. Personaje veridice, destine care se intersectează în momente dramatice, lupta pentru fericirea personală, căutarea  – plină de zbatere, dar și de speranță, a sufletului geamăn – toate acestea le vom întâlni în paginile romanului „A fost oare sau n-a fost”.

Totodată, avansând în lectură, într-un alt plan, cititorul va realiza cât de mare este puterea de manipulare a presei, a inteligenței artificiale în viața noastră actuală. Incertitudinea, presiunea psihică, frica – ajung să fie ingrediente ale vieții de zi cu zi. A discerne între informațiile care reflectă realitatea și cele care născocesc o realitate inexistentă – devine o misiune aproape imposibilă

Romanul Arinei Avram aduce în atenția cititorului și importante noțiuni de istorie, cultură și civilizație din mai multe colțuri ale lumii, lectura devenind astfel și mai interesantă.

Arina Avram a publicat mai multe cărți – toate  bucurându-se de un real succes de public, printre acestea numărându-se romanele „Dincolo de timp, dincolo de cuprins” și „Coincidența ca număr de aur”.

Un succes extraordinar au avut enciclopediile „Femei celebre. Mică enciclopedie” și „Femei celebre din România”, prefațate de Neagu Djuvara, vândute în 8 ediții, dar și „Enciclopedia Înțelepciunii”.

Michiela Poenaru

Original Title

A fost oare sau n-a fost

Categories

Publish Date

2024-01-18

Published Year

2024

Publisher Name

ISBN

978-606-049-629-8

Format

Paperback

Country

Romania

Language

Romanian

Submit Your Review